Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Maciek M no wear (1780 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Jest inne forum dla Polonii w Norwegii, na którym możesz się integrować i być na bieżąco z wiadomościami. Tamto forum jest zdecydowanie bardziej kulturalne , nikt się wzajemnie nie obraża, jest miło i poprawnie. Jeśli MN reprezentuje zbyt niski poziom kultury, możesz się tam przenieść.
Żeby nie było, podkreślam, nie wyganiam Cię, jedynie zastanawiam się co tutaj robisz i chciałabym zrozumieć pobudki którymi się kierujesz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(IreAndrzej)
Wiking
Hardi napisał:
ftw, przeczytałem tylko dwa twoje wpisy i nie ma cienia wątpliwości, że jesteś zwykłem prostakiem o niskim ilorazie inteligencji i zaliczasz się do patologii

w 100% się z Tobą zgadzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Ja rowniez sie zgadzam ze to proste bydle..z tatuazem buraka cukrowego na plecach..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Janin napisał:
Ja rowniez sie zgadzam ze to proste bydle..z tatuazem buraka cukrowego na plecach..tu sie z toba zgodze alee jest sobota wiec idz czlowiecze spac jeszcze, dopiero 6.30, a krzyczysz od białego rana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Super!
Nawet andrzejek z ire sie odnalazl!
Jednak gnida zawsze ciagnie do gnidy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jest inne forum dla Polonii w Norwegii, na którym możesz się integrować i być na bieżąco z wiadomościami. Tamto forum jest zdecydowanie bardziej kulturalne , nikt się wzajemnie nie obraża, jest miło i poprawnie.

no z ta poprawnoscia tych inny to dyskusyjne i nie sa takie pomocne
HARDI to tutaj dostal pomoc a tam go wysmiali
zreszta niech sam opisze
bylo wiele dyskusji na temat innych i metod przez nich stosowanych i ograniczen wypowiedzi
cenzura siegajaca nawet tego forum
gjovi pomietasz pierwsze bany na tym forum ,byly wlasni za dyskusje o innym forum
ja tez sie kilka lat temu nabralem na to ze Norwegia jest taka cudowna i uczciwa i juz po 2 miesiacach pracy ZONK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Patim, poprawne w tym sensie, że nie obrzucaja się błotem.
Pierwszy ban, jeśli mnie pamięć nie myli, otrzymał Gabriel w nagrodę za gnojenie ludzi, po tym jak ktoś zgłosił ten fakt do administracji.
Szczegółów dotyczących innych for, ja nie znaju osobiście, tyle co ze słyszenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Patim, poprawne w tym sensie, że nie obrzucaja się błotem.
no blotem sie nie obrzucaja ,ale napisac co myslisz tez nie mozesz nawet kulturalnie
wszelka krytyka norwegi lub administracji zabroniona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
No właśnie w tym rzecz, że za byle gówno dostaje się bana, dlatego tam tak spokojnie i milutko. Wszyscy się pilnują i nie wychylają przed szereg a jak się komu zdarzy , to następnego posta nie zdąży już napisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
i jeszcze jakies ograniczenia typy wklejania linkow zdjec po 50 postach
a Gabriel dostal bana za ta ze opisal jak tam dostal bana bo mu skontrolowali prywatne wiadomosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok